grafiques
Disseny
Web
2 diciembre, 2015

Impressió en un món digital

Por Faqtoria Muntaner

La indústria de les arts gràfiques es troba en una fase de transformació constant amb l’arribada dels mitjans digitals i internet.

Fins ara, la impressió era el canal principal per a la publicitat, la informació, la comunicació amb l’Administració, etc. A l’actualitat, les tirades s’estan escurçant, els terminis de lliurament s’estan reduint i molts de continguts es publiquen en format digital. Això no vol dir que les gràfiques vagin a desaparèixer, sinó que s’estan convertint en empreses més intel·ligents i versàtils, que es relacionen i s’integren en altres mitjans.

2 diciembre, 2015

Presència online, reputació positiva

Por Faqtoria Muntaner

Tenir presència en Internet resulta indispensable per a que les empreses connectin amb els consumidors

Cada vegada hi ha un major percentatge de població connectada, fins al punt que ja no hi ha diferència entre off i on en el dia a dia de les persones. Internet ja no és un mitjà, és l’escenari on passa tot. És el canal preferit per conèixer i relacionar-se amb les marques. Aquesta circumstància imposa una nova forma de pensar el màrqueting digital, un nou camí de pensament que ajuda a les marques i a les organitzacions a escriure el futur en un entorn nou i ple de possibilitats.

2 diciembre, 2015

La clau: el disseny

Por Faqtoria Muntaner
Infografia

L’èxit de les marques de les empreses està molt relacionat amb la qualitat del procés de disseny que s’ha seguit

El disseny neix com una disciplina al servei de l’empresa i de l’usuari final i de fet, tant en el disseny industrial com en el gràfic, és un nexe d’unió entre tots dos. Les principals àrees de contacte de l’empresa amb el mercat són les àrees d’activitat del disseny.

1 diciembre, 2015

Màrqueting de continguts, estratègia a llarg termini

Por Faqtoria Muntaner

Els consumidors són ara els que troben les marques i interactuen amb elles de forma consentida.

Avui els consumidors han deixat de ser receptors passius i ja no estan disposats a permetre les interrupcions publicitàries dels mitjans. Els usuaris busquen informació de valor que els resolgui un problema, els orienti cap al que estan buscant, els doni una solució i puguin aprendre.